UKK – USEIN KYSYTY KYSYMYKSET

Moomin Language School yhdistää yksilö- ja ryhmäoppimisen pienikokoisiksi oppimishetkiksi. Lapset käyttävät oppimissovellusta yksilöllisesti 5-15 minuuttia joka päivä sanaston ja kieliopin rakentamiseen. Kerran viikossa heidän oma opettajansa järjestää leikkisän oppitunnin, jossa lapset pääsevät käyttämään kieltä vuorovaikutuksessa opettajan ja toistensa kanssa. Jatkuvalla osallistumisella lapset rakentavat vahvan pohjan uudelle kielelle, joka kestää koko elämän.

Tällä hetkellä tarjoamme kahta kieltä: englantia ja suomea. Suunnitelmiimme kuuluu kielivalikoimamme laajentaminen, joten tilaa uutiskirjeemme, niin pidämme sinut ajan tasalla!

Lisenssit ostaa orgánisaatio, kuten kaupunki, kunta, koulu, päiväkoti tai yksityinen päiväkotiketju.

Tällä hetkellä ei; sovellus on saatavilla iOS- ja Android-tableteille.

Ihanteellinen ikä Moomin Language School -palvelun aloittamiselle on 4-7, mutta osa käyttäjistämme on aloittanut jo 3-vuotiaana. Pienemmät lapset saattavat tarvita alussa aikuisen apua, kunnes heidän hienomotoriikkansa paranevat. Suosittelemme myös lyhyempää aikarajaa nuoremmille lapsille. Myös vanhemmat lapset hyötyvät palvelusta, Erityisesti suomea (S2) uutena kielenä opiskelevat voivat olla jopa yläkouluikäisiä.

Englanissa on 8 tasoa ja suomessa 6 tasoa. Mikäli lapsi osaa jo kieltä jonkin verran voi hänelle valita ylemmän aloitustason.

Kyllä sopii. Koko palvelu on täysin käytettävissä ilman lukutaitoa ja kirjoitustaitoa. Itse asiassa on parempi oppia kieltä kuuntelemalla ja puhumalla ensin ja opetella lukemista myöhemmin.

Tämä perustuu tutkittuun aikavälin oppimisen käsitteeseen. Erotetun oppimisen teorioiden mukaan oppiminen on paljon tehokkaampaa, kun se tehdään pienissä, mutta usein toistuvissa osissa, kun taas pitkiä aikoja harvemmin. Siksi sovelluksen kanssa käytetyt ajat ovat lyhyitä, mutta niitä tapahtuu päivittäin. Lisäksi palveluamme käyttävät lapset ovat hyvin pieniä ja heidän keskittymiskykynsä on lyhyt. Haluamme antaa heille vain sen verran tietoa kuin he voivat omaksua kerrallaan. Kaikki lapset ovat erilaisia, mutta hyvä peukalosääntö lapsen keskittymiskyvylle on lapsen ikä plus 1. Joten kolmivuotias pystyy keskittymään täysin neljä minuuttia kerrallaan.

Joka arkipäivä sovelluksessa avataan yksi uniikki opintojakso. Lapset eivät voi edetä tätä nopeammin. Sovelluksessa on myös salasanalla suojattu aikaraja, joka voidaan asettaa 5, 10 tai 15 minuuttiin lasten vaihtelevista tarpeista riippuen.

Autamme mielellämme! Lähetä meille viesti osoitteeseen info@moominls.fi, tai teknisissä ongelmissa niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.