Palkinnot ja sertifikaatit

MOOMIN LANGUAGE SCHOOL VALITTU BETT AWARDS FINALISTIKSI!

eEEMELI -PALKINTO

Bett Awards palkitsee vuosittain sovelluksia, jotka parantavat oppimista ja opetusta uusilla digitalisilla innovaatioilla. Moomin Language School palvelu valittiin finalistiksi viiden parhaan ratkaisun kanssa kategoriassa Early Years – Digital Product or Service (Varhaiset Vuodet- Digitaalinen Tuote tai Palvelu). Voittaja paljastetaan Bett Awards -tilaisuudessa 23.03.2022 Breweryssä Lontoossa.

EDUCATION ALLIANCE FINLAND
-SERTIFIKAATTI

KOKOA -SERTIFIKAATTI

Vuoden parasta digitaalista oppimisratkaisua etsittiin eEemeli-kilpailussa ja tulokset julkistettiin ITK2015 -konferenssissa Hämeenlinnassa.  Pääpalkinnon parhaana oppimisratkaisuna voitti Promentor Oy:n Moomin Language School.

Laatupalkinnon valitsijaraati perusteli voittoa seuraavasti:

Moomin Language School yhdistää oivaltavasti pelillisyyden, pedagogiikan sekä vahvan ja tunnetun brändin. Peli kehittyy oppijan mukana ja siinä on kattavat työkalut myös oppimisen seuraamiseen ja ohjaamiseen. Tuote on elinkaarensa alussa, mutta sisältää suuren lupauksen menestyksestä ja kansainvälisestä potentiaalista.

eEemeli -laatupalkinto jaettiin jo 14. kerran ja Promentor oli ensimmäinen yritys joka voitti kyseisen palkinnon toistamiseen.